Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی شبانی در گفت‌وگو با خبرنگار بورس ایلنا، میزان سود خالص فولاد مبارکه را 6 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: افزایش تولید و بهره‌برداری از طرح‌هایی همچون گندله سازی سنگان، افزایش ظرفیت فولاد صبا و در کنار آن افزایش نرخ محصولات فولاد، باعث افزایش سود خالص در سال 96 شد.

وی با پیش بینی افزایش سود خالص در سال 97 اظهار کرد: خوشبختانه هیچ شرکتی در هلدینگ فولاد مبارکه زیان‌ده نبوده و فولاد هرمزگان توانسته است در 6 ماهه سال جاری، سودی بالغ بر یک هزار 250 میلیارد تومان به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رشد 12 درصدی تولید شرکت فولاد مبارکه خبر داد و گفت:‌ میزان تولید در 6 ماهه ابتدای سال 96، 3 میلیون و 250 هزار تن بوده که این میزان در 6 ماه سال جاری به 3 میلیون 650 هزار تن رسیده است.

رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان همچنین از رشد 27 درصدی تولید محصولات گرم خبر داد و گفت: میزان تولید محصولات گرم از یک میلیون 933 هزار تن به 2 میلیون 467 هزار تن رسیده است.

شبانی بهره برداری از طرح های توسعه‌ای را دلیل افزایش تولید عنوان کرد و گفت: بهره‌برداری از ماشین ریخته گری شماره 5، افتتاح گندله سازی سنگان و افزایش ظرفیت نورد پیوسته سبا باعث افزایش سود هلدیگ فولاد مبارکه شده است.

رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان، از افزایش ظرفیت نورد پیوسته سبا از 700 هزار تن به 1.6 میلیون تن خبر داد.

وی اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه، پرتفوی ارزشمندی از سهام شرکت‌های گل‌گهر، چادرملو، معادن فلزات، فولاد هرمزگان و سنگان دارد که سال گذشته توانست از محل سود نقدی این شرکت‌ها 830 میلیون تومان کسب درآمد داشته باشد.

شبانی از رشد 11 درصدی فروش، 12 درصدی تولید و 46 درصدی مبلغ فروش در 6 ماهه سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته خبر داد.

رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ادامه داد: با توجه به رشد قیمت در بازار در 18 ماهه گذشته، 200 درصد برای سهامداران بازدهی داشته که این رقم بسیار خیره کننده است.

شبانی عمده سهامدران این شرکت را قشر ضعیف تا متوسط جامعه دانست و گفت: 30 درصد سهام شرکت فولاد مبارکه برای سهام عدالت،‌16 درصد برای تامین اجتماعی و 2 درصد آن برای صندوق عشایر و روستایی است که جزو دهک‌های پایین جامعه محسوب می‌شوند.

وی اظهار کرد: ارزش بازار فولاد از 9 هزار 600 میلیارد تومان در سال 93 به 40 هزار میلیارد در سال جاری رسیده است که این رشد مرهون مدیریت صحیح و کنترل هزینه و سرمایه گذاری مناسب است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان جامعه سهام شرکت فولاد فولاد مبارکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن