Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - طاهره گودرزی؛ حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه نشست هم‌اندیشی ایمیدرو و شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی جهت تقویت بازار سرمایه به اقتصادآنلاین گفت: از مهمترین برنامه‌های شرکت فولاد مبارکه در راستای تقویت بازار سرمایه تشکیل صندوق بازار گردان به صورت مستقل است که هم در مواقع لزوم می‌تواند وارد بازار شود و از سهم محافظت کند و هم با تامین منابع مالی برای اجرای پروژه‌ها که ارزش افزوده ایجاد می‌کند، منتهی به افزایش ارزش افزوده سهام شده و سهام را پشتیبانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عظیمیان ادامه داد: در مورد سهام خزانه نیز در تلاش هستیم تا مجوز آن را از سازمان بورس به زودی اخذ ‌کنیم که این نیز باعث می‌شود بتوانیم حمایت‌های قانونی لازم را از طریق سهام فولاد مبارکه انجام دهیم تا خیال سهامداران حقیقی آسوده باشد که سهام‌شان قدرتمند است.

وی ضمن اشاره به طرح‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه، بیان داشت: اصلی‌ترین پروژه فولاد مبارکه طرح نورد گرم۲ به ظرفیت ۴.۲ میلیون تن تا سه سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید. افزایش ظرفیت فولاد هرمزگان از یک و نیم میلیون به دو میلیون تن، تولید ۸۰۰ هزارتن فولاد خام فولاد در سفید دشت از دیگر طرح‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه است که امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: طرح تکمیل فاز دوم سنگان نیر در دست اقدام است که افزایش ظرفیت تولید کنسانتره از ۲.۵ میلیون به پنج میلیون تن است و منتظر فرصتی برای اجرای مراسم بهره‌برداری آن هستیم.

حمیدرضا عظیمیان با اشاره به پرونده افزایش قیمت ضرایب زنجیره فولاد، اظهار کرد: از همان ابتدا که موضوع تعدیل ضرایب قیمتی زنجیره فولاد مطرح شد، به طور قاطع و با استدلال‌های بسیار منطقی و اقتصادی به مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کردیم که هرگونه افزایش در این زمینه باعث بهم خوردن تعادل در زنجیره فولاد می‌شود و افزایش محصولات نهایی را به همراه خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: امسال افزایش تقریبا دو برابری پایه قیمت‌گذاری ضرایب زنجیره فولاد که شمش فولاد خوزستان است را شاهد بودیم. این افزایش قیمت شمش، تاثیر مستقیم بر روی نرخ‌های کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی گذاشته است، به طور مثال اسفند ماه سال گذشته کنسانتره را میانگین تنی۶۵۰ الی ۶۶۰ هزار تومان می‌خریدیم که امروز این مبلغ به تنی یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر قیمت کنسانتره بیش از دوبرابر شده است. در چنین شرایطی، چه افزایش دیگری نیاز است صورت بگیرد؟ 

عظیمیان تاکید کرد: همین اتفاق باعث شده قیمت ورق، میلگرد و مابقی محصولات فولادی افزایش پیدا کند. حال اگر بخواهند پایه نرخ ضریب کنسانتره را از ۱۶ درصد شمش فخوز به هر عدد دیگری افزایش دهند، مصرف کننده نهایی یعنی مردم با مشکلات جدی مواجه خواهند شد. لذا تاکید کردیم که برای حفظ سرمایه گذاری و توجیه اقتصادی بخش معدن و صنایع معدنی و فولاد، مطلقا هیچگونه افزایشی در این قسمت نداشته باشیم.

پربیننده ترین محدودیت واردات فلز هند/ ضربه اختلافات هند و چین به تجارت آلومینیوم اداره ثبت شرکت‌ها مدیرعاملی میرزایی در گهرزمین را به رسمیت شناخت تصمیمات هیات مدیره در گهرزمین، فصل الخطاب است/ اگر بنا باشد نمایندگان به هر تغییر مدیریتی ورود کنند، اعتبار قانون زیر سوال می رود معدنکاران طلا مشتاق افزایش تولید نیستند شرکت‌ها صندوق‌های مجزای بازارگردان تشکیل می‌دهند/ افزایش سرمایه شرکت‌ها به زودی اجرایی می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری فولاد فولاد مبارکه معدن ایمیدرو سهام خزانه شرکت فولاد مبارکه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت فولاد مبارکه زنجیره فولاد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو